4.9
Rating bazat
pe 10 reviews.

Specialist Oncologie

Doctorul specialst oncolog al clinicii noastre este un medic cu o pregătire de excepție în domeniul oncologiei. El a absolvit cu succes Institutul de Oncologie, unul dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ pentru acest domeniu

  Contact & Programari

  Pentru programăriputeți suna la numărul afișat mai jos sau puteți face simplu și rapid programare online!

   

  Program

  Luni – Vineri 8.00 – 17:00
   

  Sâmbătă 9.00 – 14.00

   
  Duminică Închis

  Biografie

  Medicul specialist de la cabinetul de oncologie este un medic cu o pregătire de excepție în domeniul oncologiei. El a absolvit cu succes Institutul de Oncologie, unul dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ pentru acest domeniu

  Datorită absolvirii Institutului de Oncologie, a dezvoltat o expertiză extinsă în tratamentul cancerului. El este familiarizat cu cele mai recente cercetări, tehnologii și metode terapeutice, iar acest lucru îi permite să aducă cele mai inovatoare și personalizate abordări pacienților săi. Doctorul oncolog al clinicii noastre folosește o combinație de metode chirurgicale, radioterapie și chimioterapie pentru a trata eficient cancerul, adaptând planurile de tratament în funcție de necesitățile individuale ale pacienților.

  Specialitate

  Oncologie

  Degrees

  Instutul de  Medicina Oncologica

  Domenii de expertiza

  Cabinet

  Șoseaua Iașului nr.85 (zona Lebăda)

   

  University

  Iasi University

  Servicii medicale oncologie

  Serviciile medicale oncologice pe care eu le ofer, sunt de cea mai înaltă calitate și sunt personalizate pentru fiecare pacient în parte. Nevoile și îngrijorările fiecărui pacient sunt luate în considerare și tratate cu cea mai mare grijă și respect. Ca medic oncolog cu o vastă experiență în domeniu, mă angajez să ofer pacienților mei cele mai bune tratamente disponibile în lupta împotriva cancerului.

  Consultație și investigație

  ex 50 RON

  Plan de tratament

  ex 70 ron

  Certificari medicale

  Acestea sunt doar câteva dintre certificările medicale oncologice pe care le-am obținut. Ele reflectă angajamentul meu față de pacienți și dorința mea de a fi mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și tratamente în domeniul oncologic. Îmi doresc ca pacienții mei să aibă încredere în mine și să știe că fac tot posibilul pentru a-i ajuta în lupta lor împotriva cancerului.

  Certificare chimioterapie

  Una dintre certificările mele medicale oncologice este în domeniul chimioterapiei

  Gestionarea simptomelor

  Certificare în gestionarea simptomelor și a efectelor secundare ale tratamentelor oncologic

  Radioterapie oncologica

  Această certificare mă califică să utilizez echipamentele și tehnologiile de ultimă generație

  Terapia țintită

  Am obținut o certificare în acest domeniu, ceea ce înseamnă că sunt instruit să utilizez medicamentele țintite

  Educatie & experienta medicala

  Ca medic oncolog, am parcurs o lunga si exigenta cale de educatie si formare profesionala pentru a-mi dezvolta expertiza in acest domeniu complex. Dupa absolvirea Facultatii de Medicina, mi-am dorit sa ma specializez in oncologie din dorinta de a oferi pacientilor mei cele mai bune tratamente si ingrijiri disponibile. Astfel, am urmat un program de rezidentiat in oncologie timp de patru ani, unde am invatat despre diagnosticul, tratamentul si monitorizarea pacientilor cu diferite tipuri de cancer.

  2020

  UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE GRIGORE T. POPA IASI

  UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE GRIGORE T. POPA IASI

  2018

  UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE GRIGORE T. POPA IASI

  UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE GRIGORE T. POPA IASI

  2015

  UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE GRIGORE T. POPA IASI

  UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE GRIGORE T. POPA IASI

  Abilități medicale

  Ca medic oncolog cu o vastă experiență în domeniu, am dezvoltat un set de abilități medicale specializate care mă ajută să îngrijesc și să tratez pacienții cu afecțiuni oncologice într-un mod eficient și profesionist. Aceste abilități medicale oncologice mă ajută să ofer pacienților mei cea mai bună asistență posibilă și să îi susțin în timpul procesului de diagnosticare, tratament și recuperare.

  Comunicarea empatică
  95%
  Monitorizare și gestionare
  85%
  Diagnosticarea precisă
  77%