Echipa de medici specialisti

Clinica Sfantul Nicolae – O echipa de medici exceptionali si cu expertiza vasta in diverse specialitati medicale te asteapta sa beneficiezi de ingrijire de calitate superioara.

Specialist Oncologie

Doctorul specialst oncolog al clinicii noastre este un medic cu o pregătire de excepție în domeniul oncologiei. El a absolvit cu succes Institutul de Oncologie, unul.
Citeste in continuare

Medicii clinici din spitalul nostru Sfântul Nicolae sunt o echipă de specialiști cu experiență în diverse domenii ale medicinei. Acești medici de elită sunt dedicati pacienților noștri și oferă un tratament profesionist și de înaltă calitate. Indiferent de problema medicală pe care o aveți, sunteți în încredere în mâinile acestor specialiști.

Echipa noastră de medici din domeniul neurologiei este compusă din profesioniști cu o vastă experiență în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos. Acești medici sunt specializați în tratarea bolilor neurologice, precum migrena, epilepsia, scleroza multiplă și altele. Utilizând tehnologiile medicale de ultimă generație, medicii noștri vă oferă cele mai bune opțiuni terapeutice pentru a vă recăpăta sănătatea și bunăstarea.

În ceea ce privește cardiologia, medicii noștri sunt specializați în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor inimii. Aceștia vă pot ajuta în identificarea și gestionarea riscului cardiovascular, precum și în tratarea bolilor cardiace existente. Echipa noastră de cardiologi este dedicată să vă ofere cele mai bune opțiuni terapeutice pentru îmbunătățirea stării dumneavoastră de sănătate cardiacă.

Oncologia este un alt domeniu important în care medicii noștri clinici din Sfântul Nicolae vă pot ajuta. Specializați în diagnosticarea și tratamentul cancerului, acești medici sunt implicați în lupta împotriva acestei boli grele. Ei vă oferă cele mai avansate opțiuni de tratament, luând în considerare metodele personalizate și cele mai recente descoperiri în domeniu.

Tratamentul diabetului și a nutriției este de asemenea una dintre specializările noastre. Medicii noștri se concentrează pe gestionarea diabetului și pe promovarea unei alimentații sănătoase pentru a vă ajuta să vă mențineți nivelul de glucoză în limite normale și să vă îmbunătățiți calitatea vieții. Ei vă vor consilia personalizat asupra unui regim adecvat, în funcție de nevoile și condițiile dumneavoastră specifice.

În plus, avem și kinetoterapeuți calificați în echipa noastră pentru a vă ajuta să vă recăpătați mobilitatea și să vă puneți în formă după o accidentare sau o intervenție chirurgicală. Aceștia vă vor ghida în efectuarea exercițiilor și terapiilor fizice adecvate pentru o recuperare eficientă și rapidă.

În concluzie, echipa noastră de medici clinici din spitalul Sfântul Nicolae reprezintă un grup de specialiști profesioniști cu o vastă experiență și expertiză în diverse specialități. Indiferent de afecțiunea dumneavoastră, puteți avea încredere că veți primi cele mai bune servicii medicale și tratament adecvat. Încurajăm pe toți pacienții să se adreseze acestor specialiști pentru a primi îngrijirea necesară și serviciile de încredere.

În plus, va funcționa și un cabinet de telemedicină prin care vor oferi consultații medici de la Spitalul AKH Viena. Pentru consultații la cabinete pot face programări și persoane care nu sunt internate în centru.