Întrebări și răspunsuri despre serviciile noastre medicale

  • Home
  • Întrebări frecvente

Situații de urgență

Echipa noastră de medici și asistenți medicali este pregătită să răspundă rapid și eficient la orice nevoie medicală urgentă

Program

Luni – Vineri 8.00 – 17:00 
Sambata 9.00 – 14.00 pm
Duminica inchis

Clinica Sfântul Nicolae Botosani este un punct de referință în furnizarea serviciilor medicale de înaltă calitate și îngrijire a pacienților. Echipa noastră de medici și personal medical dedicat se străduiește să ofere cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră medicale. Aici sunt câteva întrebări și răspunsuri despre serviciile noastre medicale pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine cum vă putem ajuta.

Da, pentru a asigura cel mai bun timp de așteptare și servicii personalizate, este recomandat să programați o programare în avans. Putem fi contactați prin telefon sau prin intermediul site-ului nostru web pentru a stabili un program convenabil pentru dumneavoastră.
Spitalul nostru de boli paliative se ocupă de îngrijirea pacienților care suferă de afecțiuni ireversibile și incurabile. Echipa noastră multidisciplinară oferă sprijin medical, psihologic și social atât pacienților, cât și familiilor acestora. Oferim îngrijire paliativă atât la domiciliu, cât și în spital, pentru a asigura confortul și calitatea vieții celor aflați în suferință.
Recoltarea analizelor medicale este un pas esențial în diagnosticul și tratamentul corect al afecțiunilor medicale. La Clinica Sfântul Nicolae, avem laboratoare moderne și echipamente de ultimă generație pentru a asigura acuratețea și promptitudinea rezultatelor. Personalul nostru calificat va recolta probele necesare într-un mod profesionist și nevoile de confidențialitate ale pacienților noștri sunt respectate în totalitate.
Bazinul de recuperare este o facilitate pe care o oferim pacienților noștri pentru a-i ajuta în procesul de recuperare și reabilitare. Exercițiile efectuate în apă reduc impactul asupra articulațiilor și mușchilor, permițând pacienților să lucreze la mobilitatea și forța musculară. Personalul nostru de kinetoterapie va monitoriza și ghida pacienții în timpul sesiunilor de recuperare în bazin, asigurând o abordare individualizată și profesională.
Pentru a beneficia de serviciile noastre medicale, pacientul trebuie să ne contacteze pentru programarea unei consultații sau a investigațiilor medicale necesare. Echipa noastră va face tot posibilul pentru a atribui pacientul specialistului potrivit și pentru a oferi consiliere individuală pe parcursul întregului proces. Ne străduim să asigurăm un mediu confortabil și un tratament personalizat, oferindu-le pacienților noștri cea mai bună îngrijire medicală.
Clinica noastră, Sfântul Nicolae, se distinge prin angajamentul față de pacienții noștri, oferind servicii medicale de înaltă calitate și tratament personalizat. Echipa noastră de medici și personal medical are o vastă experiență și este dedicată îmbunătățirii stării de sănătate a fiecărui pacient. În plus, ne axăm pe comunicare transparentă, respect și empatie pentru a asigura pacienților noștri o experiență frumoasă și un parcurs cât mai ușor în recuperarea și tratarea afecțiunilor lor.
Recoltarea analizelor medicale se realizeaza de catre personalul nostru medical calificat, prin prelevarea unei probe din sange, urina sau alte fluide corporale. Ne asiguram ca acest proces este realizat in cel mai steril si sigur mod posibil, pentru a evita orice riscuri sau complicatii pentru pacienti.