Grijă şi profesionalism într-un singur loc!

Descoperă Clinica Medicală Sfântul Nicolae, un paradis al sănătății unde profesionalismul se împletește sublim cu servicii de înaltă calitate

Laborator de Analize, Spital de Boli Paliative și Cabinete cu Specialități

Încredințează-ți sănătatea în mâinile specialistilor noștri și bucură-te de servicii medicale de top pentru o viață sănătoasă și fericită.

Clinica medicală Sfântul Nicolae Botosani a fost înființată în anul 2023 și își propune să ofere servicii de calitate în domeniul medical. Echipa noastră de profesioniști are ca obiectiv principal satisfacția pacienților și le oferă servicii medicale de înaltă calitate într-un mediu sigur și reconfortant.

Clinica medicală „Sfântul Nicolae”, clinică de boli paliative este situată pe un teren de 50 de ari, într-o zonă deosebită, la marginea orașului Botoșani (la ieșirea din oraș spre Iași), accesul fiind foarte facil, chiar din drumul naţional.

Clinica are 4 nivele (3 etaje + parter) și fiecare salon este dotat cu vestiar și baie proprie. De asemenea, Clinica medicală ul este dotat cu bucătărie proprie, sală de recreere, foișoare de recreere, alei, parcări generoase și mult spațiu verde.

Clinica va fi destinată oferirii de servicii de îngrijiri paliative si recuperare medicală (neurologică si ortopedie traumatologie) în regim de spitalizare continuă şi beneficiază de cele mai înalte standarde hoteliere şi de dotare (vestiar și baie proprie, TV, acces la internet, mobilier modern, etc). Pacienţii au acces la curtea interioară situată în imediata vecinătate a pădurii, sala de interacţiuni, sala de kinetoterapie, precum şi la cabinetele de consultaţii sau consiliere psihologică, fiind însoţiţi în permanenţă de către personalul medical.

Redăm șansa unor momente neprețuite împreună

Indiferent că vorbim despre durerea în cancer sau tratamentul escarelor, paliația este esențială în fazele avansate ale unei boli.

AVANTAJE

DOCTORI DE TOP

Pregatirea si implicarea, atentia acordata fiecarui pacient si performantele medicale pe care le-au atins sunt garantii ale excelentei pe care le promovam

SUPRAVEGHERE 24/7

Scopul îngrijirii paliative este asigurarea calității vieții atât a bolnavului cât și a familiei sale.

ÎNGRIJIRE FĂRĂ DISCRIMINARE

Îngrijirile paliative în Clinia „Sf. Nicolae” se vor acorda beneficiarilor eligibili nediscriminatoriu, indiferent de vârstă, sex, etnie, rasă, religie, status social, etc.

Clinica va fi compusă din mai multe secțiuni:

 • Spital de Boli Paliative cu 50 de locuri. Majoritatea camerelor vor avea un singur pat, dar vor fi camere și cu două paturi. Toate camerele au toaletă proprie cu duș, sunt dotate cu televizor și cu paturi avizate de Ministerul Sănătății
 • Cabinete de consultație pentru specialitățile: reumatologie, diabet și nutriție, neurologie, cardiologie, ortopedie, oncologie. Fiecare cabinet va fi deservit de un medic. În plus, va funcționa și un cabinet de telemedicină prin care vor oferi consultații medici de la Spitalul AKH Viena. Pentru consultații la cabinete pot face programări și persoane care nu sunt internate în centru.
 • Sală de recoltare analize. Clinica are contract pentru analize medicale cu Clinica Sante – Laborator de Analize Medicale
 • Centru de recuperare medicală cu aparatură de ultimă generație
 • Cabinet de kinetoterapie

Personalul care va deservi clinica:

 • 7 medici angajați plus 1 medic epidemiolog cu contract
 • 12 asistenți medicali
 • 2 asistenți sociali
 • 1 psiholog
 • 1 maseur
 • 1 kinetoterapeut
 • 7 angajați la compartimentul administrativ
 • 1 preot

Alte facilități

 • Clinica va avea contract cu o farmacie, cu o firmă de servicii funerare, cu o firmă specializată în ridicarea și transportul deșeurilor medicale.
 • Bolnavii de cancer primesc o noua șansă la vindecare prin proiectul „Bucuria vindecării” derulat de Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului și Fundația „O șansă pentru viață” – Clinica Sfântul Nicolae are perfectat o colaborare prin care bolnavii grav de cancer vor fi transportați la București pentru operații
 • Clinica are bucătărie proprie
 • Clinica are spălătorie proprie
 • Clădirea are parter, două etaje și mansardă, este dotată cu lifturi, iar mai multe camere sunt prevăzute cu balcon
 • Centrul are o curte generoasă, teren de sport, foișoare pentru petrecerea în aer curat a timpului liber.

Avem o gamă largă de servicii medicale pentru a acoperi nevoile diverse ale pacienților noștri. Laboratorul nostru de recoltare analize medicale este dotat cu echipamente de ultimă generație, iar personalul nostru experimentat și specializat lucrează în mod eficient pentru a furniza rezultate precise și rapide ale analizelor. Clinica are contract pentru analize medicale cu Clinica Sante – Laborator de Analize Medicale

În plus, clinica noastră oferă și servicii de spitalizare pentru pacienții cu boli paliative. Personalul nostru dedicat și empatic se află în permanență la dispoziția pacienților și a familiilor acestora, oferind îngrijire de calitate și confort în ultimele etape ale vieții. Ne străduim să oferim suport emoțional și fizic pacienților, astfel încât aceștia să se simtă cât mai bine în această perioadă dificilă.

De asemenea, în cadrul clinicii noastre, avem cabinete specializate pentru diferite ramuri medicale. Colaborăm cu medici de renume, specializați în diverse domenii, cum ar fi cardiologia, reumatologia, oncologia, neurologia și multe altele. Astfel, pacienții noștri beneficiază de consultații și tratamente de înaltă calitate, având acces la specialiști în diverse specialități, toți cu un nivel ridicat de expertiză și pasiune pentru îngrijirea pacienților.

La Clinica medicală Sfântul Nicolae, prioritatea noastră este să oferim servicii excelente și personalizate, respectând în același timp cele mai înalte standarde etice și medicale. Suntem dedicati să ne dezvoltăm încontinuu și să ne îmbunătățim serviciile pentru a satisface nevoile pacienților noștri. Încrederea pacienților noștri și satisfacția lor sunt cele mai mari recompense pentru noi.

Laborator
& Analize Medicale

Spital
Boli Paleative

Salon
kinetoterapie

Recuperare
Medicala

Echipamente
de top

Locație
Moderna

Prețuri
Convenabile

Îngrijire
impecabilă

Clinica Medicala Sfântul Nicolae Botoșani – servicii complete și profesionale în domeniul medical

Indiferent de tipul serviciului medical de care aveți nevoie, Clinica Medicala Sfântul Nicolae Botoșani pune la dispoziție o gamă largă de servicii, destinate să răspundă nevoilor și cerințelor dumneavoastră. Avem experiența și profesionalismul necesare pentru a vă oferi cele mai bune soluții în tratamente și recuperare, garantând astfel o îngrijire de calitate superioară.

Analize medicale precise și de încredere

Clinica noastră vă oferă posibilitatea să efectuați diverse analize medicale, beneficiind de aparatură de ultimă generație și de un personal medical specializat. Ne străduim să vă oferim rezultate precise și de încredere pentru ca, împreună cu medicul dumneavoastră, să puteți stabili un diagnostic corect și să beneficiați de tratamentul adecvat. Clinica are contract pentru analize medicale cu Clinica Sante – Laborator de Analize Medicale

Consultații de specialitate și recuperare eficientă

Echipa noastră de medici specialiști cu experiență vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultații de specialitate în diverse domenii medicale. Fie că aveți nevoie de o a doua opinie medicală sau de consultanță pentru un diagnostic complex, suntem aici să vă ajutăm. În plus, vă oferim un program personalizat de recuperare, adaptat nevoilor dumneavoastră specifice, pentru a vă ajuta să vă recuperați rapid și eficient.

Kinetoterapie – recuperarea prin mișcare

Echipa noastră de kinetoterapeuți cu experiență vă oferă servicii de kinetoterapie personalizate, folosind cele mai moderne tehnici și echipamente, pentru a vă ajuta să vă recuperați mobilitatea și funcționalitatea corpului. Fie că aveți nevoie de kinetoterapie pentru recuperarea după o accidentare sau pentru tratamentul unei afecțiuni cronice, vă asigurăm că veți primi o atenție deosebită și un program adaptat nevoilor dumneavoastră specifice.

Bazin de recuperare – reconectați-vă cu propria sănătate

Clinica noastră dispune de un bazin de recuperare, unde puteți beneficia de ședințe de hidroterapie, într-un mediu placut și relaxant. Hidroterapia are multiple beneficii pentru sănătatea dumneavoastră, de la ameliorarea durerilor articulare și musculare, până la îmbunătățirea circulației sângelui și relaxarea sistemului nervos. Cu ajutorul profesioniștilor noștri, vă vom ghida în activitățile specifice și vă vom oferi suportul necesar pentru a vă recupera într-un mod eficient și armonios.

Spitalizare pentru pacienți cu boli paleative – îngrijire și compasiune în momentele dificile

Oferim servicii de spitalizare pentru pacienții cu boli paleative, unde prioritatea noastră este să vă oferim îngrijire medicală de calitate superioară, într-un mediu sigur și confortabil. Echipa noastră de medici și asistenți medicali specializați în acest domeniu vă vor oferi suport și compasiune și vă vor ajuta să aveți parte de o îngrijire cât mai bună în aceste momente dificile.

Clinica Medicală Sfântul Nicolae Botoșani!

Evoluăm, învățăm, implementăm în permanentă!

Nu ne mulțumim doar să învățăm noi tehnici și proceduri medicale, ci ne asigurăm și că acestea sunt implementate corespunzător în cadrul clinicilor noastre. Echipamentele și aparatura medicală sunt în permanență actualizate și verificate pentru a asigura calitatea și siguranța actului medical. Suntem conștienți că sănătatea pacienților noștri este pe primul loc și facem tot posibilul pentru a le oferi cele mai bune condiții de tratament.

dp_Icon

Locație modernă

Clinica Medicala Sfântul Nicolae din Botoșani este o locație modernă care se bucură de o dotare de ultimă generație. Echipamentele avansate și tehnologia de vârf pe care le găsiți în cadrul clinicii noastre ne permit să oferim servicii medicale de cea mai înaltă calitate, cu ajutorul cărora putem diagnostica și trata o gamă largă de afecțiuni.

Cunoaște medicii clinicii noastre

Medicii clinici din spitalul nostru Sfântul Nicolae sunt o echipă de specialiști cu experiență în diverse domenii ale medicinei. Acești medici de elită sunt dedicati pacienților noștri și oferă un tratament profesionist și de înaltă calitate. Indiferent de problema medicală pe care o aveți, sunteți în încredere în mâinile acestor specialiști. În plus, va funcționa și un cabinet de telemedicină prin care vor oferi consultații medici de la Spitalul AKH Viena. Pentru consultații la cabinete pot face programări și persoane care nu sunt internate în centru.

Specialist Oncologie

Doctorul specialst oncolog al clinicii noastre este un medic cu o pregătire de excepție în domeniul oncologiei. El a absolvit cu succes Institutul de Oncologie, unul.

Testimoniale