Ofertă specială la primul Spital de Boli Paliative din Botoșani: preț redus, condiții europene, de la medici pe diverse specialități, la maseur și parc cu foișoare

  • Home
  • Analize Medicale
  • Ofertă specială la primul Spital de Boli Paliative din Botoșani: preț redus, condiții europene, de la medici pe diverse specialități, la maseur și parc cu foișoare

Ofertă specială la primul Spital de Boli Paliative din Botoșani: preț redus, condiții europene, de la medici pe diverse specialități, la maseur și parc cu foișoare

Inaugurată pe 8 august în zona Lebăda, Clinica Sfântul Nicolae vine în întâmpinarea botoșănenilor, dar nu numai, care au în familie oameni cu probleme grave de sănătate, cu o ofertă specială

Preț de cămin pentru internarea la spital

Astfel, până pe data de 15 septembrie 2023, prețul pentru spitalizarea unei persoane este similar celui pentru o cazare la un cămin de vârstnici, adică 3.500 de lei pe lună.

Doar că, spre deosebire de azile, la Clinica Sfântul Nicolae pacienții au parte de o îngrijire medicală de excepție.

Fiind vorba de un spital de boli paliative, pentru obținerea autorizației de funcționare ”Sfântul Nicolae” a trebuit să angajeze un numeros personal calificat.

Bolnavii de aici sunt îngrijiți de șapte medici, 12 asistenți medicali, 16 infirmieri. De asemenea, pacienții au la dispoziție îngrijitor, psiholog, asistent social.

În plus, clinica are printre salariați un kinetoterapeut și un maseur, care au program zilnic de lucru.

Șapte medici, asistenți și mulți alți angajați calificați

Mai mult, în cadrul Clinicii Sfântul Nicolae funcționează cabinete medicale pe mai multe specialități, menite să ajute persoanele internate: cardiologie, reumatologie, ortopedie, neurologie, oncologie, diabet și nutriție.

”Practic, internăm cu același preț ca la căminele de bătrâni, dar oferim o gamă de servicii mult mai largă”, explică reprezentanții Clinicii Sfântul Nicolae.

Pe lângă amintitele facilități, bolnavii se pot relaxa în părculețul și în foișoarele din curtea clinicii și pot face mișcare inclusiv pe terenul din sport.

Clinica, singura de boli paliative din Botoșani, este dotată cu bucătărie proprie, iar pacienții primesc trei mese pe zi plus două gustări.

Oferta este valabilă timp de zece zile, în limita locurilor disponibile.

Cei interesați pot suna la numerele de telefon: 0331.594.051, 0752.220.402, 0752.220.404 și 0752.225.050.

Sau vă puteți deplasa până la clinica din Șoseaua Iașului nr. 85 pentru a vă convinge și personal de condițiile de acolo.

Leave A Reply