Cardiologie Botosani

Servicii de specialitate pentru cardiologie în Botoșani la clinica Sfântul Nicolae

Clinica Sfântul Nicolae din Botoșani oferă servicii de specialitate în domeniul cardiologiei, avându-i în echipa sa pe medici renumiți și dotați cu experiență bogată în tratarea problemelor cardiovasculare. Pacientii noștri beneficiază de cele mai moderne tehnici și tratamente, într-un cadru medical profesionist și de încredere.

Cardiologia este o ramură extrem de importantă a medicinei, care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor inimii. Clinica Sfântul Nicolae ofera servicii de specialitate în cardiologie, oferite de medici renumiți și cu experiență.

Specialiștii de la clinica Sfântul Nicolae sunt printre cei mai buni în ceea ce privește diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor cardiace. Aceștia au o vastă experiență și competențe tehnice remarcabile, asigurându-vă că veți primi cele mai bune îngrijiri medicale. Ei sunt la curent cu cele mai noi tehnologii și proceduri în domeniu, ceea ce le permite să vă ofere cele mai avansate tratamente disponibile.

Clinica Sfântul Nicolae din Botoșani vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii medicale de specialitate în cardiologie. De la consultații medicale și evaluări inițiale, până la teste de diagnostic precum ecocardiografie, electrocardiografie și testul de efort, toate acestea sunt disponibile în această clinică. Aceste servicii complete asigură o diagnosticare corectă și o evaluare riguroasă a stării dumneavoastră de sănătate cardiovasculară.

Pe lângă serviciile de diagnostic, clinica Sfântul Nicolae din Botoșani vă oferă și tratamente adecvate pentru afecțiunile cardiace identificate. Fie că este vorba de terapie medicamentoasă, proceduri intervenționale sau chiar intervenții chirurgicale, medicii specialiști de aici vă vor recomanda cele mai potrivite opțiuni de tratament, personalizate pentru fiecare pacient în parte.

Pe lângă expertiza medicală excepțională, clinica Sfântul Nicolae din Botoșani se remarcă și prin abordarea atentă și empatică față de pacienți. Echipa medicală este mereu disponibilă să răspundă tuturor întrebărilor și preocupărilor dumneavoastră, și să vă asigure o experiență cât mai plăcută în cadrul clinică. Astfel, veți beneficia nu doar de tratamentul adecvat, ci și de suport emoțional și de o comunicare deschisă cu medicii dumneavoastră.

Pentru pacientii clinicii noastre si cei din afara ei, echipa noastra de cardiologi ofera consultatii si ingrijire medicala de inalta calitate, centrate pe nevoile individuale ale pacientilor nostri. Suntem dedicati sa oferim pacientilor nostri cele mai bune rezultate in ingrijirea lor cardiologica si colaboram cu ei pe toata durata tratamentului. Indiferent de complexitatea cazului, ne asiguram ca pacientii nostri beneficiaza de cele mai bune servicii cardiologice.

În concluzie, serviciile de specialitate pentru cardiologie oferite de clinica Sfântul Nicolae din Botoșani reprezintă o alegere excelentă pentru cei care au nevoie de îngrijiri medicale în acest domeniu. Calitatea și competența medicilor, gama largă de servicii oferite, precum și abordarea profesionistă și empatică față de pacienți, fac din această clinică un partener de încredere pentru sănătatea dumneavoastră cardiovasculară.

 În plus, va funcționa și un cabinet de telemedicină prin care vor oferi consultații medici de la Spitalul AKH Viena

Ce presupune o vizită la cardiolog?

În primul rând, cardiologul va analiza în detaliu istoricul medical al pacientului. Acesta va pune întrebări referitoare la istoricul familial de afecțiuni cardiace, precum infarctul miocardic, hipertensiune arterială sau diabet. De asemenea, cardiologul va analiza istoricul personal al pacientului, inclusiv stilul de viață, alimentația, activitatea fizică și obiceiurile de fumat sau consum de alcool.

Valorile noastre

La clinica noastră, se concentrează pe oferirea celei mai bune îngrijiri pacienților noștri, pe baza experienței noastre și a expertizei în domeniul cardiac. Suntem dedicați pacienților noștri și am îmbrățișat etica profesională, în timp ce ne străduim să fim lideri în domeniul serviciilor de cardiologie.

Respect și empatie

Înțelegem că fiecare pacient este unic și are nevoi individuale.

Expertiză și experiență

Suntem dedicați unei abordări etice în toate aspectele noastre profesionale

Situații de urgență

Intervenim în situații de urgență și ajutăm la recuperare rapidă cu ajutorul tehnologiiilor și specialitilor noștrii.

Excelență în îngrijirea cardiacă

Excelența în îngrijirea cardiacă reprezintă o valoare centrală a serviciilor noastre de cardiologie.

Întrebări și raspunsuri

Înțelegem că sănătatea inimii dumneavoastră este una dintre cele mai importante preocupări, motiv pentru care suntem aici să vă oferim servicii de cardiologie Botosani de înaltă calitate. La Clinica Sfântul Nicolae Botoșani, avem o echipă dedicată de experți în domeniu care vă poate oferi cele mai bune soluții și tratamente pe care le aveți nevoie pentru a vă menține inima sănătoasă și puternică. Mai jos, vom răspunde la câteva întrebări frecvente pe care le puteți avea despre serviciile noastre de cardiologie.

Atât pacienților internati in spitalul de boli paliative, cât și celor dinafara clinci, cu o programare prealabilă.
Cardiologia este specialitatea medicala care se ocupa de diagnosticarea, tratamentul si prevenirea afectiunilor cardiace. Daca aveti simptome precum durere sau disconfort in zona pieptului, palpitatii, oboseala severa, dificultati de respiratie sau tensiune arteriala ridicata, ar trebui sa consultati un specialist in cardiologie. Este important sa nu ignorati aceste simptome, deoarece afectiunile cardiace pot pune viata in pericol.
Prevenirea problemelor de sanatate cardiaca implica adoptarea unui stil de viata sanatos. Este recomandat sa aveti o dieta echilibrata, bogata in fructe, legume, cereale integrale si carneslanina. De asemenea, exercitiile fizice regulate sunt esentiale pentru mentinerea unei inimi sanatoase. Evitati fumatul si consumul excesiv de alcool si incercati sa gestionati stresul. In plus, efectuarea unui control anual de rutina la un cardiolog poate depista problemele de sanatate cardiaca in stadii incipiente.
Principalele afectiuni cardiace includ boala coronariana, insuficienta cardiaca, aritmii cardiace, defecte congenitale ale inimii si valvulopatii. Aceste afectiuni pot fi tratate si gestionate eficient cu ajutorul unui specialist in cardiologie, care poate recomanda medicatie, interventii chirurgicale sau alte proceduri necesare.

Cum de menținem inima sănătoasă?

Pentru a avea o inimă sănătoasă, acordă-ți atenția cuvenită și adoptă un stil de viață sănătos. Alimentația echilibrată, exercițiul fizic regulat, reducerea stresului, renunțarea la fumat și monitorizarea constantă a tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol vor avea un impact pozitiv asupra inimii tale și îți vor oferi o stare de bine pe termen lung.

Consultații și investigații

Exemplu serviciu 50 RON

Plan tratament

Ex tratament 50 RON

Medicii cardiologi

Medicii cardiologi de la Clinica Sfântul Nicolae sunt cunoscuți pentru expertiza lor în diferitele ramuri ale cardiologiei!  În plus, va funcționa și un cabinet de telemedicină prin care vor oferi consultații medici de la Spitalul AKH Viena

Contact & Programari

Pentru programăriputeți suna la numărul afișat mai jos sau puteți face simplu și rapid programare online!

Program

Luni – Vineri 8.00 – 17:00

Sâmbătă 9.00 – 14.00

Duminică Închis