Cabinet neurologie Botosani

 Echipa noastră de medici neurologi are o vastă expertiză în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor neurologice, asigurându-vă că sunteți în mâini sigure și că veți primi îngrijirea de care aveți nevoie.

Diagnosticul corect și rapid este esențial în tratarea oricărei afecțiuni neurologice, iar în cabinetul nostru vă garantăm un proces de diagnostic precis și riguros. Echipa noastră de medici va folosi cele mai moderne tehnici și echipamente de diagnostic, pentru a vă asigura că puteți primi cel mai bun tratament disponibil

Cabinetul de neurologie de la Clinica Sfântul Nicolae din Botoșani oferă servicii medicale de înaltă calitate în domeniul neurologiei pentru pacientii clinicii noastre si cei din afara ei. Echipa noastră de medici specialiști în neurologie are o experiență vastă în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului nervos central și periferic.

Cu o abordare profesionistă și cu ajutorul celor mai moderne echipamente și tehnologii medicale, cabinetul nostru se angajează să furnizeze pacienților căi eficiente de diagnostic și tratament. Fie că este vorba despre o durere de cap persistentă, tulburări de somn, probleme de memorie sau orice altă afecțiune neurologică, sunteți în mâinile unor specialiști calificați.

Colaborăm strâns cu alte departamente medicale din cadrul clinicii, astfel încât să asigurăm un tratament integrat și personalizat fiecărui pacient. În plus, suntem mereu la curent cu cele mai recente cercetări și descoperiri din domeniul neurologiei, pentru a putea oferi pacienților noștri cele mai avansate opțiuni de tratament.

La Cabinetul de neurologie Botoșani, de la Clinica Sfântul Nicolae, punem mare accent pe comunicarea cu pacienții noștri. Înțelegem că o vizită la neurolog poate fi un moment de anxietate și stres pentru mulți, motiv pentru care ne străduim să asigurăm un mediu cald și prietenos. Vă vom asculta cu atenție problemele și vă vom explica în detaliu fiecare pas al procesului de diagnostic și tratament.

Rezultatele pacienților noștri vorbesc de la sine. Mulți dintre aceștia ne-au confirmat că, datorită tratamentului primit în cadrul cabinetului neurologic, și-au recăpătat calitatea vieții și au redus semnificativ simptomele neplăcute asociate afecțiunilor neurologice. La Clinica Sfântul Nicolae, ne mândrim cu fiecare pacient pe care îl ajutăm să recâștige sănătatea și fericirea.

Dacă aveți nevoie de servicii medicale de neurologie în Botoșani, sunteți binevenit la Cabinetul de neurologie de la Clinica Sfântul Nicolae. Echipa noastră de medici profesionistă este pregătită să vă ofere cele mai bune soluții și să vă susțină în revenirea spre sănătate și bunăstare. Programați-vă acum o consultație și dați-vă șansa de a avea o viață fără disconfort și limitări impuse de afecțiunile neurologice.

 În plus, va funcționa și un cabinet de telemedicină prin care vor oferi consultații medici de la Spitalul AKH Viena

Ce presupune o vizită la neurolog?

Vizita la un neurolog este necesară atunci când întâmpinăm probleme sau simptome legate de sistemul nervos. Neurologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos central și periferic. Vizita la un neurolog este un pas esențial pentru obținerea unui diagnostic corect și pentru a primi tratamentul adecvat.

De ce să alegeți cabinetul de neurologie Botosani de la Clinica Sfântul Nicolae?

Cabinetul de neurologie Botosani de la Clinica Sfântul Nicolae este alegerea potrivită pentru tratarea și diagnosticarea afecțiunilor neurologice. Profesionalismul, experiența, echipamentele moderne și abordarea multidisciplinară reprezintă principalele motive pentru a alege acest cabinet medical.

Profesionalism

Recognised as a world renowned institution, you can consult any of our doctors by visiting our clinic.

Expertiză și experiență

Suntem dedicați unei abordări etice în toate aspectele noastre profesionale

Situații de urgență

Intervenim în situații de urgență și ajutăm la recuperare rapidă cu ajutorul tehnologiiilor și specialitilor noștrii.

Tratamente personalizate

Pacienții se bucură de tratamente individualizate care au ca scop clar ameliorarea problemelor lor.

Întrebări și răspunsuri neurologie

În urma întâlnirii cu specialiștii în neurologie clinica de la Spitalul Sfântul Nicolae Botoșani, am adunat câteva întrebări frecvente pe care le-au primit în cadrul consultațiilor lor și am pregătit câteva răspunsuri care sperăm să vă fie de ajutor. Specialistii noștri sunt pregătiți să ofere cele mai bune sfaturi și tratamente personalizate pentru pacienții lor.

Durerile de cap pot avea multiple cauze, dintre care cele mai des întâlnite sunt tensiunea arterială crescută, stresul, migrenele sau chiar tumori cerebrale. Pentru a determina cauza exactă, este necesară o evaluare completă a pacientului, inclusiv un istoric medical detaliat și eventuale teste suplimentare. În funcție de diagnostic, medicul neurolog poate prescrie terapii medicamentoase, exerciții de relaxare sau alte tratamente specifice pentru fiecare caz în parte.
Da, tremuratul poate fi un simptom al anumitor afecțiuni, precum tremorul essential, boala Parkinson sau alte boli neurologice. Pentru a determina cauza tremuratului și pentru a stabili un tratament adecvat, este necesară o evaluare medicală amănunțită. În funcție de diagnostic, medicul poate prescrie anumite medicamente pentru a controla tremuratul și poate oferi sfaturi privind modificările în stilul de viață care pot aduce ameliorări.
Neuropatia periferică este o afecțiune care afectează nervii care conectează creierul și măduva spinării cu restul corpului. Principalele simptome pot include furnicături, amorțeală sau slăbiciune în membrele inferioare și superioare. Pentru a trata neuropatia periferică, medicul neurolog poate recomanda tratamente medicamentoase adecvate, terapie fizică sau alte terapii specifice în funcție de cauza și gravitatea afecțiunii. Prevenirea poate implica menținerea unei alimentații sănătoase, evitarea consumului excesiv de alcool și controlul nivelului de zahăr din sânge.
Migrenele sunt diferite de durerile de cap obișnuite, întrucât pot fi însoțite de senzații precum greața, sensibilitatea la lumină sau sunet și pot fi debilitante. Pentru a trata migrenele, medicul neurolog poate prescrie medicamente specifice pentru a atenua durerea și a preveni episoadelor. De asemenea, poate sugera modificări în stilul de viață precum evitarea factorilor declanșatori, regularea programului de somn și menținerea unei alimentații regulate și echilibrate.
Problemele de somn pot include insomnie, apnee în somn, somnambulism etc. Acestea pot afecta în mod semnificativ calitatea vieții și pot duce la diverse complicații de sănătate. Pentru a diagnostica și trata afecțiunile de somn, medicul neurolog poate solicita o evaluare specializată, cum ar fi un studiu de somn. Tratamentul poate include terapia cu medicamente, schimbări în stilul de viață și adoptarea unei rutine adecvate de somn.

Prețuri servicii medicale neurologie

Când vine vorba despre prețuri, Clinica Sfântul Nicolae Botoșani se remarcă prin accesibilitatea serviciilor oferite. Cu toate că neurologia este o ramură complexă și intervențiile pot necesita echipamente și tehnologii avansate, această clinică reușește să păstreze tarifele la un nivel acceptabil pentru pacienți. Astfel, oricine are nevoie de consultații sau investigații neurologice beneficiază de servicii de calitate, la costuri rezonabile.

Consultații și investigații

Exemplu serviciu 50 RON

Plan tratament

Ex tratament 50 RON

Medicii neurologi de la Clinica Sfântul Nicoale

Când vine vorba de sănătatea noastră, alegerea medicului potrivit este deosebit de importantă. În cadrul clinicii Sfântul Nicolae din Botoșani, medicii neurologi sunt recunoscuți pentru profesionalismul și dedicarea lor în tratamentul pacienților. Indiferent de afecțiunea neurologică cu care te confrunți, te poți baza pe acești medici pentru a beneficia de cea mai bună îngrijire și tratament personalizat.  În plus, va funcționa și un cabinet de telemedicină prin care vor oferi consultații medici de la Spitalul AKH Viena

Contact & Programari

Pentru programăriputeți suna la numărul afișat mai jos sau puteți face simplu și rapid programare online!

Program

Luni – Vineri 8.00 – 17:00
 

Sâmbătă 9.00 – 14.00

 
Duminică Închis