Reumatologie Botosani

Cu o echipă de medici specialiști cu experiență, servicii personalizate și tratamente moderne, pacienții se pot aștepta la o foarte bună îngrijire medicală pentru afecțiunile lor reumatologice.

Clinica Medicală Sfântul Nicolae este o clinică de încredere si un punct de referință în domeniul medical pentru ca oferim o gamă largă de servicii specializate pentru pacienții cu afecțiuni reumatologice.

Reumatologia este o specialitate medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletic și a articulațiilor. Pentru persoanele care suferă de astfel de probleme de sănătate, Clinică medicală Sfântul Nicolae oferă servicii de reumatologie in Botosani de înaltă calitate.

De asemenea, Clinica Sfântul Nicolae oferă consultații și îngrijire medicală de specialitate în reumatologie și pacienților care provin din afara clinicii. Oferim pacienților din afara clinicii oportunitatea de a beneficia de serviciile noastre de înaltă calitate și de expertiza medicilor noștri experimentați în domeniu.

Echipa de medici specializați în reumatologie de la Clinică medicală Sfântul Nicolae este alcătuită din profesioniști cu experiență și expertiză în domeniu. Aceștia sunt bine pregătiți să ofere consultații și tratamente adecvate pentru o gamă largă de afecțiuni reumatologice.

Printre serviciile de reumatologie oferite la Clinică medicală Sfântul Nicolae se numără consultații inițiale și de urmărire, investigații paraclinice și imagistice precum radiografii și ecografii articulare, precum și terapii medicamentoase personalizate.

Cu un cadru modern și echipamente de ultimă generație, Clinica medicală Sfântul Nicolae se angajează să ofere pacienților săi cele mai bune servicii de reumatologie din Botoșani. Echipa medicală se concentrează pe diagnosticarea corectă și tratamentul eficient al afecțiunilor reumatologice, adaptându-se nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Dacă te confrunți cu dureri articulare, inflamații sau alte simptome care te îngrijorează, nu ezita să soliciți serviciile de reumatologie Botosani de la Clinica medicală Sfântul Nicolae. Echipa de medici specializați va avea grijă să afli cauza problemelor tale și să îți ofere tratamentul adecvat în vederea ameliorării simptomelor și restabilirii sănătății tale.

 În plus, va funcționa și un cabinet de telemedicină prin care vor oferi consultații medici de la Spitalul AKH Viena

De ce să alegeti serviciile de reumatologie de la clinica noastra?

Alegând serviciile de reumatologie Botoșani la Clinică medicală Sfântul Nicolae, vei beneficia de experiența și competența unui personal medical specializat, dotări moderne și tehnologie avansată, o abordare multidisciplinară, accesibilitate și confort, precum și recomandări și rezultate pozitive. Aveti grijă de sănătatea dvs și alegeti să va tratati la o clinică de încredere, care să va ofere cele mai bune soluții pentru afecțiunile  reumatologice.

Valorile clinicii noastre

Valorizăm relația pe termen lung cu pacienții noștri. Încercăm să construim o relație de încredere și respect reciproc, pentru a putea oferi o îngrijire continuă și susținere pe parcursul evoluției afecțiunii lor. Ne bucurăm să fim alături de pacienții noștri în fiecare etapă a tratamentului și suntem dedicați în a le oferi cea mai bună calitate a vieții posibilă.

Echipamente moderne

Echipamente de ultimă generație și tehnici moderne

Medici cu expertiza

O echipă de medici reumatologi dedicați

Consultații de urgență

Consultații de urgență și accesibilitate

Tratamente eficiente

Diagnostic personalizat și tratament eficient

Intrebari si raspunsuri

Clinica “Sfantul Nicolae” oferă o gamă largă de servicii în domeniul reumatologiei, acoperind diagnosticul și tratamentul afecțiunilor reumatologice. Aceste servicii includ consultul medical specializat, investigații de laborator și imagistice, precum și terapii farmacologice și fizioterapie adaptată pacienților cu patologii reumatologice.


Atât pacienților internati in spitalul de boli paliative, cât și celor dinafara clinci, cu o programare prealabilă.
Clinica noastră oferă o gamă variată de terapii adaptate specific nevoilor fiecărui pacient. Acestea pot inclusiv medicamente antiinflamatoare, imunosupresoare și corticosteroizi. În plus, terapia fizică și kinetoterapia reprezintă elemente esențiale în tratamentul afecțiunilor reumatologice. În colaborare cu echipa noastră de terapeuți și kinetoterapeuți profesioniști, pacienții noștri pot beneficia de exerciții personalizate pentru îmbunătățirea mobilității și funcționalității articulațiilor.
Clinica "Sfantul Nicolae" dispune de echipamente și tehnici de diagnostic moderne, care permit efectuarea investigațiilor necesare pentru evaluarea afecțiunilor reumatologice. Printre acestea se numără analizele de laborator, radiografiile articulare, tomografia computerizată și rezonanța magnetică. Aceste investigații ajută medicul specialist să formuleze un diagnostic precis și să aleagă cele mai eficiente metode de tratament.
Printre afecțiunile tratate în cadrul serviciilor de reumatologie se numără artrita reumatoida, osteoartrita, spondiloza anchilozanta, lupusul eritematos sistemic, vasculită și polimialgia reumatică. Echipa noastră de specialiști se concentrează pe diagnosticul precis și oferă soluții terapeutice adecvate pentru fiecare pacient în parte.
La clinica noastră, pacienții cu afecțiuni reumatologice sunt tratați de către un echipaj medical specializat în reumatologie, alcătuit din medici experimentați și dedicati. Acești profesioniști sunt pregătiți să ofere cel mai bun tratament și să ajute pacienții să își îmbunătățească calitatea vieții.

Consultații și investigații

Exemplu serviciu 50 RON

Plan tratament

Ex tratament 50 RON

Medici reumatologi

Avem in clinica noastra o echipa excelenta de medici reumatologi specialisti. Ei combina experienta si competenta medicala cu empatie si comunicare eficienta pentru a oferi fiecarui pacient un tratament individualizat. Suntem mandri de medicii nostri reumatologi si suntem siguri ca pacientii se simt in siguranta si ingrijiti sub ingrijirea lor profesionista.  În plus, va funcționa și un cabinet de telemedicină prin care vor oferi consultații medici de la Spitalul AKH Viena

Contact & Programari

Pentru programăriputeți suna la numărul afișat mai jos sau puteți face simplu și rapid programare online!

Program

Luni – Vineri 8.00 – 17:00
 

 

Sâmbătă 9.00 – 14.00

 
Duminică Închis