Cabinet Ortopedie Botosani

La cabinetul nostru de ortopedie, suntem dedicați să oferim cel mai bun tratament și îngrijire medicală pentru pacienții noștri.

Cabinetul de ortopedie al clincii noastre, oferă o gamă largă de servicii medicale specializate atât pentru pacienții internați cât și pentru cei care vin din afara spitalului. Echipa noastră profesionistă de ortopezi lucrează în strânsă colaborare cu pacienții pentru a le oferi cele mai bune soluții în tratamentul afecțiunilor lor.

Cabinetul de ortopedie al Clinicii Sfantul Nicolae ofera o gama larga de servicii medicale specializate pentru pacientii clinici. Avand o echipa de medici ortopezi profesionisti si experimentati, suntem pregatiti sa abordam atat problemele comune, cat si cele mai complexe ale sistemului musculo-scheletic. Indiferent daca suferiti de leziuni sportive, fracturi osoase sau boli degenerative, noi va oferim expertiza necesara pentru a va ajuta sa va recapatati mobilitatea si calitatea vietii.

Diagnostic precis si tratament individualizat

La Clinica Sfantul Nicolae, acordam o atentie deosebita diagnosticului precis si tratamentului individualizat pentru fiecare pacient. Medicii nostri ortopezi utilizeaza cele mai avansate tehnici si echipamente medicale pentru a asigura un diagnostic corect si o planificare terapeutica adecvata. Bazandu-ne pe un protocol de tratament multidisciplinar, colaboram indeaproape cu alte specialitati medicale pentru a asigura cea mai buna abordare a fiecarei afectiuni ortopedice.

Program de reabilitare si fizioterapie personalizat

Pe langa tratamentul medical si chirurgical, oferim si un program de reabilitare si fizioterapie personalizat la Clinica Sfantul Nicolae. Avem o echipa dedicata de terapeuti fizici si kinetoterapeuti, care lucreaza impreuna cu pacientii pentru a le imbunatati mobilitatea, forta si flexibilitatea. Programul de reabilitare este adaptat nevoilor individuale ale fiecarui pacient si urmareste sa faciliteze recuperarea completa si reluarea activitatilor normale.

Servicii de ortopedie pentru pacienti din afara clinicii

Clinica Sfantul Nicolae ofera, de asemenea, servicii de ortopedie pentru pacientii care nu sunt inscrisi in programul nostru de pacienti clinici. Indiferent daca sunteti rezident local sau din afara tarii, puteti beneficia de expertiza si de facilitatile noastre de diagnostic si tratament. La primirea cererii dumneavoastra, va vom aloca un medic ortoped experimentat, care va va ghida pe tot parcursul procesului de diagnostic si tratament pentru a va asigura cea mai buna ingrijire posibila.

In concluzie, cabinetele de ortopedie Botosani de la Clinica Sfantul Nicolae ofera servicii complete si personalizate pentru pacientii spitalului si pentru cei din afara clinicii. Cu o echipa de medici ortopezi profesionisti, o abordare multidisciplinara si echipamente de ultima generatie, suntem dedicati sa oferim cele mai bune solutii de diagnostic si tratament pentru afectiunile musculo-scheletale. Indiferent de natura problemei dumneavoastra ortopedice, puteti avea incredere in experienta si calitatea serviciilor medicale  oferite la Clinica Sfantul Nicolae.

Când este nevoie de ortopedie
Ortopedia este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea, tratamentul și recuperarea afecțiunilor sistemului musculo-scheletic. Această specialitate medicală acoperă o gamă variată de probleme, de la fracturi și luxații până la leziuni și boli degenerative ale oaselor, articulațiilor și mușchilor.

Ce presupune un control la medicul ortoped?

Un control la medicul ortoped este o etapă esențială în procesul de îngrijire a sănătății oaselor și articulațiilor. Acesta implică mai mult decât simpla discuție a simptomelor și a istoricului medical al pacientului. Medicul ortoped va evalua într-un mod detaliat starea sistemului musculo-scheletic al pacientului, pentru a putea stabili un diagnostic corect și pentru a oferi un plan de tratament adecvat.

De ce sa alegeti serviciile noastre medicale de ortopedie Botosani?

Când vine vorba de sănătatea dvs si a pacientilor clinicii noastre, nu facem compromisuri. Echipa noastră de medici ortopezi au o vastă experiență în domeniu și este dedicată să ofere cele mai bune servicii medicale. Fie că aveți nevoie de o consultatie, un tratament non-invaziv sau o intervenție chirurgicală, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate și eficiente pentru a vă recăpăta mobilitatea și sănătatea.

Respect și empatie

Înțelegem că fiecare pacient este unic și are nevoi individuale.

Expertiză și experiență

Suntem dedicați unei abordări etice în toate aspectele noastre profesionale

Situații de urgență

Intervenim în situații de urgență și ajutăm la recuperare rapidă cu ajutorul tehnologiiilor și specialitilor noștrii.

Tratamente personalizate

Pacienții se bucură de tratamente individualizate care au ca scop clar ameliorarea problemelor lor.

Intrebari si raspunsuri

Ortopedia este o specialitate medicală complexă și este important să înțelegem cât mai multe despre aceasta pentru a lua deciziile potrivite în ceea ce privește tratamentul și recuperarea. Mai jos, vom răspunde la câteva dintre cele mai comune întrebări referitoare la serviciile medicale ortopedice.

În clinica Sfântul Nicolae, oferim o gamă completă de servicii medicale ortopedice, inclusiv consultări, diagnosticare, tratament și reabilitare pentru o varietate de afecțiuni ortopedice. Suntem specializați în tratamentul traumatismelor, fracturilor, afecțiunilor spinale, artritei, problemei articulare sau dislocării, precum și în înlocuirea articulațiilor, chirurgia mâinii, picioarelor și alte intervenții ortopedice complexe. Echipa noastră de medici ortopezi și terapeuți fizici lucrează împreună pentru a vă oferi cele mai avansate și personalizate servicii ortopedice.
Ortopedia conservatoare și chirurgia ortopedică sunt abordări diferite pentru tratarea afecțiunilor musculo-scheletice. Ortografia conservativă utilizează metode non-chirurgicale, cum ar fi terapia fizică, medicamentele antiinflamatoare, injecțiile corticosteroide, ortezele sau dispozitivele de susținere pentru a trata durerea și a îmbunătăți funcționalitatea. Chirurgia ortopedică, pe de altă parte, implică intervenții chirurgicale pentru a repara sau înlocui articulațiile, a restabili structurile osoase sau pentru a trata traumatismele severe ale sistemului musculo-scheletic. Decizia dintre aceste două metode depinde de severitatea afecțiunii și de răspunsul la tratamentele conservatoare.
Durata de recuperare după o intervenție chirurgicală ortopedică variază în funcție de tipul și gravitatea afecțiunii, precum și de intervenția chirurgicală specifică efectuată. Medicul ortoped vă va furniza informații detaliate despre procesul de recuperare, timpul de spitalizare și planul de reabilitare după intervenție. Unele intervenții chirurgicale pot necesita terapie fizică și exerciții de reabilitare timp de săptămâni sau luni.
Atât pacienților internati in spitalul de boli paliative, cât și celor dinafara clinci, cu o programare prealabilă.

Prețuri

Prețurile serviciilor medicale de ortopedie Botosani la clinica Sfântul Nicolae variază în funcție de tipul intervenției și complexitatea acesteia. Cu toate acestea, clinica noastră se străduiește să ofere prețuri competitive și accesibile, astfel încât pacienții să poată beneficia de cele mai bune servicii ortopedice, indiferent de bugetul lor.

Consultații și investigații

Exemplu serviciu 50 RON

Plan tratament

Ex tratament 50 RON

Medici Ortopedie

Contact & Programari

Pentru programăriputeți suna la numărul afișat mai jos sau puteți face simplu și rapid programare online!

 

Program

Luni – Vineri 8.00 – 17:00
 

Sâmbătă 9.00 – 14.00

 
Duminică Închis

La Clinica Sfântul Nicolae veți găsi un renumit medic pe ramura de ortopedie. Vezi CV-ul mai jos: