Oncologie Botosani

Echipa medicală dedicată și experimentată oferă servicii personalizate și suport emoțional, creând un mediu în care pacienții se simt în siguranță și înțeleși.

Pentru pacienții clinicii Sfântul Nicolae, consultațiile și îngrijirea în domeniul oncologiei sunt o prioritate. Echipa medicală dedicată și specializată în acest domeniu oferă ingrijire de înaltă calitate, adaptate nevoilor și stadiului fiecărui pacient. Fie că este vorba de un diagnostic recent sau de un tratament în curs, pacienții beneficiază de consultanță și îngrijire personalizată, într-un mediu cald și prietenos.

doctor oncolog botosani

Consultatiile de specialitate in domeniul oncologiei sunt esentiale pentru pacientii clinicii Sfantul Nicolae, dar si pentru cei care vin din afara acesteia. Clinica noastra se bucura de o echipa de medici oncologi Botosani cu experienta, care ofera servicii de calitate superioara in domeniul diagnosticului si tratamentului cancerului. Indiferent daca sunteti pacient al clinicii noastre sau veniti din alta parte, suntem aici pentru a va sustine si ajuta in lupta impotriva acestei afectiuni grave.

In cadrul consultatiilor oncologice, punem un accent deosebit pe diagnosticul precoce si precis, folosind cele mai moderne tehnologii si metode de investigare. Echipa noastra de medici oncologi este specializata in diferite tipuri de cancer, astfel incat fiecare pacient beneficiaza de ingrijire personalizata, adaptata nevoilor sale specifice. De la consultatiile initiale pana la evaluarea si urmarirea tratamentului, suntem alaturi de pacienti pe tot parcursul acestui proces dificil.

Pe langa consultatiile de specialitate, clinica noastra ofera si servicii complete de ingrijire a pacientilor oncologici. Stim cat de importanta este sustinerea si monitorizarea permanenta a pacientilor, de aceea ne implicam activ in asigurarea unui tratament eficient si confortabil. Echipa noastra de asistente medicale si personal auxiliar este profesionista si dedicata, asigurandu-se ca fiecare pacient beneficiaza de ingrijire de calitate in fiecare moment.

Pentru pacientii din afara clinicii Sfantul Nicolae, suntem bucurosi sa le oferim servicii de consultatie si ingrijire specializate in domeniul oncologic. Stim ca atunci cand vine vorba de cancer, timpul este extrem de pretios, iar accesul la ingrijire de inalta calitate poate face diferenta in viata pacientilor. De aceea, ne-am consolidat colaborarile cu alte clinici si centre medicale, pentru a putea oferi consultatii si tratament cat mai rapid si eficient si pentru pacientii din alte orase sau tari.

De asemenea prin Clinica medicala Sfantul Nicolae, bolnavii de cancer primesc o noua șansă la vindecare prin proiectul „Bucuria vindecării” derulat de Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului și Fundația „O șansă pentru viață” – Clinica Sfântul Nicolae are perfectat o colaborare prin care bolnavii grav de cancer vor fi transportați la București pentru operații.

La clinica Sfantul Nicolae, ne mandrim cu echipa noastra interdisciplinara de medici oncologi, care lucreaza impreuna pentru a oferi pacientilor cele mai bune servicii oncologice. Numarul mare de cazuri de cancer tratate cu succes in clinica noastra sunt o dovada a profesionalismului nostru si a angajamentului fata de pacienti. Indiferent de situatia in care va aflati, puteti avea incredere ca veti primi ingrijire si suport excelent la clinica Sfantul Nicolae, atat din partea medicilor oncologi, cat si a intregii echipe medicale.

Ce presupune un control la medicul specialist oncolog?

Controlul la medicul specialist oncolog este o parte esențială a procesului de diagnostic și tratament al cancerului. Este o întâlnire programată în avans în care pacientul se întâlnește cu medicul pentru a discuta evoluția bolii și pentru a stabili planul de tratament în continuare.

De ce sa alegeti consultatiile din cadrul clinicii noastre de oncologie Botosani?

Lupta impotriva cancerului poate fi o perioada dificila si plina de emotii pentru pacienti si familiile lor. In clinica noastra, suntem constienti de importanta oferirii unui suport emotional si punem un accent deosebit pe prevenirea si gestionarea stresului emotional. Oferim consiliere si sprijin pacientilor nostri, asigurandu-ne ca acestia se simt calmi, intelesi si sustinuti pe parcursul tratamentului. Echipa noastra de profesionisti este aici pentru a raspunde la intrebari, pentru a oferi informatii si pentru a oferi suportul necesar in fiecare etapa a procesului de vindecare.

Respect și empatie

Înțelegem că fiecare pacient este unic și are nevoi individuale.

Expertiză și experiență

Suntem dedicați unei abordări etice în toate aspectele noastre profesionale

Situații de urgență

Intervenim în situații de urgență și ajutăm la recuperare rapidă cu ajutorul tehnologiiilor și specialitilor noștrii.

Tratamente personalizate

Pacienții se bucură de tratamente individualizate care au ca scop clar ameliorarea problemelor lor.

Intrebari si raspunsuri

În aceasta secțiune, vom răspunde la câteva întrebări comune și vă vom oferi mai multe informații despre serviciile noastre. Suntem o echipa de experți profesioniști care se dedică comunității noastre, oferind pacienților acces la cele mai bune tratamente și ingrijiri disponibile.

După o consultatie inițială, medicul va stabili un plan de tratament personalizat în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient. Acesta poate include chirurgie, chimioterapie, radioterapie sau alte terapii. Medicul vă va explica în detaliu opțiunile de tratament și va răspunde la orice întrebări sau îngrijorări aveți. Echipa noastră va fi alături de dumneavoastră pe tot parcursul procesului de tratament, oferindu-vă suport și îngrijire de calitate în timpul luptei împotriva cancerului.
Durata medie a unei consultatii în clinica noastră variază în funcție de cazul fiecărui pacient și de complexitatea bolii. De obicei, o consultatie inițială poate dura între 30 de minute și o oră. În unele cazuri, poate fi necesară o evaluare extinsă sau teste suplimentare, ceea ce poate prelungi durata consultatiei.
Clinica noastră de oncologie oferă o gamă completa de servicii medicale, de la screeningul și diagnosticul precoce al cancerului, până la tratament și reabilitare. Colaborăm cu o echipă multidisciplinară de medici specializați în oncologie, chirurgie, radioterapie și chimioterapie, pentru a vă oferi cele mai eficiente opțiuni de tratament.
Atât pacienților internati in spitalul de boli paliative, cât și celor dinafara clinci, cu o programare prealabilă.

Prețuri

Prețurile serviciilor medicale și consultațiile de specialitate oncologică oferite de Clinica Sfântul Nicolae sunt gândite astfel încât să asigure pacienților accesul la cele mai bune tratamente și în același timp să fie accesibile. Ne dorim să fim alături de pacienții noștri în lupta împotriva cancerului, oferindu-le servicii de calitate și sprijinul necesar în această perioadă dificilă

Medici specialiști oncologi

Medicii specialiști oncologi de la Clinica Sfântul Nicolae sunt profesioniști dedicați și experimentați în tratarea pacienților cu cancer. Ei aduc cunoștințe, expertiză și compasiune în abordarea oncologică și sunt capabili să ofere îngrijire de înaltă calitate și suport emoțional pentru pacienții lor și familiile acestora. Pacienții pot avea încredere că vor primi cel mai bun tratament și suport posibil în lupta lor împotriva cancerului.

Contact & Programari

Pentru programăriputeți suna la numărul afișat mai jos sau puteți face simplu și rapid programare online!

Program

Luni – Vineri 8.00 – 17:00
 

Sâmbătă 9.00 – 14.00

 
Duminică Închis